R
Gratis verzending is vanaf 100 euro

Ragout van everzwijn

4 personen |  45 min. bereiden | 1,5 uur garen

Ingrediënten

  • Ingredienten
  • everzwijnstoofvlees800 g
  • tomatenblokjes (500g)1 blikje
  • ui (gesnipperd)1
  • wortel (in blokjes)1
  • selder (in fijne boogjes)1 takje
  • rode wijn250 ml
  • verse rozemarijn1 takje
  • laurier2 blaadjes
  • peterselie4 el
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

1. Snij het vlees in kleine blokjes. Bak het aan in wat olijfolie en verwijder het vlees uit de pan.

2. Bak de gesnipperde ui, de blokjes wortel en de selderboogjes aan in hetzelfde vet, maar laat de groente niet kleuren

3. Voeg het vlees bij de groenten en giet er de wijn bij. Laat op hoog vuur koken tot de alcohol verdampt is. Doe er dan de tomatenblokjes, laurier en rozemarijn bij.

4. Laat onder een deksel zachtjes 1 à 1.30 uur garen tot het vlees zacht is. Vermeng met de peterselie. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met tagliatelle of pappardelle.

Château Brisson Cotes de Castillon

Lekkere wijn voor bij het gerecht

14,75

Bekijk deze Wijn & Spijs recepten

Konijn met port

Konijn met port

Konijn met port4 personen, 2 uur 30 minutenIngrediënten ½ konijn (ca. 1200 g) zout en versgemalen peper 4 uien 2 teentjes knoflook 1...

Champignon Bourguignon

Champignon Bourguignon

Champignon Bourguignon4 Personen 45 minutenIngrediënten 500 g grote champignons 2 winterwortels 4 uien 3 tenen knoflook 150 ml rode...

Gegrilde zeebaars met limoen

Gegrilde zeebaars met limoen

Gegrilde zeebaars met limoen4 personen, 30 minutenIngrediënten 2 courgettes 5 el olijfolie 4 limoenen 1 rode peper (zaadlijsten...

Ossobucco van Seitan

Ossobucco van Seitan

Ossobucco van Seitan4 personen, 1 uurIngrediënten 1 el olijfolie 1 uien fijngesnipperd 1 teentjes knoflook fijngehakt 3 stengels...

Klassiek Italiaanse ossobuco

Klassiek Italiaanse ossobuco

Klassiek Italiaanse ossobuco4 personen, 1 uurIngrediënten kalfsschenkels (elk 4 tot 6 cm dik )4 wortel1 selder1 stengel ui1 knoflook1...

Asperge Bladerdeeg Pakketjes

Asperge Bladerdeeg Pakketjes

Asperge Bladerdeeg Pakketjes2 personen, 15 minuten + 20 minuten wachtenIngrediënten 10 stuks Asperge 4 plakjes Bladerdeeg 4 plakjes Ham 50...

Forel met kruiden uit de oven

Forel met kruiden uit de oven

Forel met kruiden uit de oven2 personen 35 minIngrediënten 2 forellen, schoongemaakt 2 takjes rozemarijn of 4 takjes tijm 1 grote citroen,...

0
    0
    Uw winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegGa terug naar winkel