Ragout van everzwijn

4 personen |  45 min. bereiden | 1,5 uur garen

Ingrediënten

  • Ingredienten
  • everzwijnstoofvlees800 g
  • tomatenblokjes (500g)1 blikje
  • ui (gesnipperd)1
  • wortel (in blokjes)1
  • selder (in fijne boogjes)1 takje
  • rode wijn250 ml
  • verse rozemarijn1 takje
  • laurier2 blaadjes
  • peterselie4 el
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

1. Snij het vlees in kleine blokjes. Bak het aan in wat olijfolie en verwijder het vlees uit de pan.

2. Bak de gesnipperde ui, de blokjes wortel en de selderboogjes aan in hetzelfde vet, maar laat de groente niet kleuren

3. Voeg het vlees bij de groenten en giet er de wijn bij. Laat op hoog vuur koken tot de alcohol verdampt is. Doe er dan de tomatenblokjes, laurier en rozemarijn bij.

4. Laat onder een deksel zachtjes 1 à 1.30 uur garen tot het vlees zacht is. Vermeng met de peterselie. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met tagliatelle of pappardelle.

Château Brisson Cotes de Castillon

Lekkere wijn voor bij het gerecht

14.75  13.50 

14,75 13,50

Bekijk deze Wijn & Spijs recepten

Duck l’orange

Duck l’orange

Duck l'orange4 personen | 35 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 2 handsinaasappels 4 kleine eendenborstfilets ½ pot gevogeltefond (a...

Chocoladefondant met frambozenhart

Chocoladefondant met frambozenhart

Chocoladefondant met frambozenhart4 personen | 60 min. bereiden Ingrediënten Ingrediënten 100 g boter 35 g bloem 100 g Dessert Callets of...

Geroosterde mango met chocoladeijs

Geroosterde mango met chocoladeijs

Geroosterde mango met chocolade-ijs4 personen | 20 min. bereiden Ingrediënten 1 sinaasappel (schoongeboend) 2 mango's 2 eetlepels honing...

Piemontese agnolotti

Piemontese agnolotti

Piemontese agnolotti4 personen | 60 min. bereiden | 60 min. wachttijdIngrediënten 50 gram Parmezaanse kaas 400 gram runder Gehakt 3 Eieren...

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus4 personen | 45 min. bereidenIngrediënten  600 gram biefstuk puntjes 400 gram champignons 3 rode punt...

Citroenrisotto met Kabeljauw

Citroenrisotto met Kabeljauw

Citroenrisotto met Kabeljauw2 personen | 35 min. bereiden Ingrediënten 765 ml kraanwater 1 kippenbouillontablet 1 biologische ui 1 teen...

Geroosterde Fruit de Mer

Geroosterde Fruit de Mer

Geroosterde Fruit de Mer4 personen | 15 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 250 g reuzengarnalen (diepvries, zak a 500 g) 1 kg verse...

Stoofschotel van wild

Stoofschotel van wild

Stoofschotel van wild4 personen | 120 min. bereidenIngrediënten 75 g boter/margarine. 1 kg gemengd vlees van wild...

Eendenborst met port en vijgen

Eendenborst met port en vijgen

Eendenborst met port en vijgen6 personen | 50 min. bereidenIngrediënten 6 eendenborsten, elk ca. 220 g, afgespoeld en drooggedept 500 ml...

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0