R
Gratis verzending is vanaf 100 euro

Portobelloburger

4 personen, 15 minuten

Ingrediënten

  • 4 portobello’s
  • 1 el milde olijfolie
  • 300 g winterpeen
  • ½ citroen
  • 1 kleine rode ui
  • 100 g Violife greek white
  • 4 No Fairytales paprika-chili hamburgerbollen
  • 200 g hummus rode biet
  • 50 babyspinazie

Bereidingswijze

Boen de portobello’s schoon en verwijder de steeltjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de portobello aan de open kant 5 min. op middelhoog vuur. Keer om en bak nog 5 min. Bestrooi met peper en zout.
Schil en rasp ondertussen de winterpeen. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng 1 el sap (per 4 personen) samen met het rasp door de winterpeen.
Snijd de rode ui in flinterdunne ringen. Verkruimel de greek white.
Snijd de broodjes open en besmeer alle snijkanten met de hummus. Beleg met de spinazie, leg de portebello met de snijkant naar beneden op de spinazie en beleg verder met de feta, rode ui, winterpeen en extra spinazie.

Lekkere wijn voor bij het gerecht

Deze wijn is gemaakt van de Oostenrijkse zweigelt druif van 30 jaar oude wijnstokken. Heerlijk volle aroma’s van wilde kersen, bosbessen en kruiden. Deze rode wijn is zacht en elegant van smaak. Bij het warme weer doet deze wijn het licht gekoeld ook heel goed!

Gaat heerlijk samen met konijn gegaard in port.

Vega tip = Portobelloburger

10,95

10,95Lees meer

Bekijk deze Wijn & Spijs recepten

Ossenhaas met rode wijnsaus

Ossenhaas met rode wijnsaus

Ossenhaas met rode wijnsaus4 personen | 50 min. bereidenIngrediënten 500 gr ossenhaas 7 sjalotjes, gepeld 400 ml rode wijn 150 ml rode...

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese4 personen | 35 min. bereidenIngrediënten 2 blikken gepelde tomaten 1 ui 2 tenen knoflook 1 eetlepel olijfolie Verse...

Duck l’orange

Duck l’orange

Duck l'orange4 personen | 35 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 2 handsinaasappels 4 kleine eendenborstfilets ½ pot gevogeltefond (a...

Piemontese agnolotti

Piemontese agnolotti

Piemontese agnolotti4 personen | 60 min. bereiden | 60 min. wachttijdIngrediënten 50 gram Parmezaanse kaas 400 gram runder Gehakt 3 Eieren...

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus4 personen | 45 min. bereidenIngrediënten  600 gram biefstuk puntjes 400 gram champignons 3 rode punt...

Citroenrisotto met Kabeljauw

Citroenrisotto met Kabeljauw

Citroenrisotto met Kabeljauw2 personen | 35 min. bereiden Ingrediënten 765 ml kraanwater 1 kippenbouillontablet 1 biologische ui 1 teen...

Geroosterde Fruit de Mer

Geroosterde Fruit de Mer

Geroosterde Fruit de Mer4 personen | 15 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 250 g reuzengarnalen (diepvries, zak a 500 g) 1 kg verse...

Stoofschotel van wild

Stoofschotel van wild

Stoofschotel van wild4 personen | 120 min. bereidenIngrediënten 75 g boter/margarine. 1 kg gemengd vlees van wild...

0
    0
    Uw winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegGa terug naar winkel