R
Gratis verzending is vanaf 100 euro

Gepofte courgette met oude kaas

4 personen | 10 min. bereiden | 1 uur oventijd

Ingrediënten

  • 8 kleine courgettes
  • 2 el grove mosterd
  • 250 g crème fraîche
  • zout en peper
  • 1 bosje bieslook
  • 150 g oude brokkelkaas
  • Barbecue of grillpan

Bereidingswijze

1. Was de courgettes en dep ze droog. Prik de courgettes rondom enkele malen in met een vork. Rooster de courgettes ca. 30 minuten rondom op de barbecue. Dit kan ook in een grillpan

2. Roer de mosterd door de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Snijd de bieslook grof. Rasp de oude kaas grof.

3. Neem de courgettes van de barbecue en snijd ze in stukken. Serveer met de crème fraîche en strooi er de bieslook en de kaas overheen. Lekker met geroosterd naanbrood.

Lekkere wijn voor bij het gerecht

13.95 
De eerste witte wijn die Michel en zijn zoon samen hebben gemaakt, de eerste ”chemin partage”. Elegante en ronde wijn met enerzijds de bloemige frisheid van de viognier, en anderzijds de lichte vanilletonen van de chardonnay.

13,95

Bekijk deze Wijn & Spijs recepten

Konijn met port

Konijn met port

Konijn met port4 personen, 2 uur 30 minutenIngrediënten ½ konijn (ca. 1200 g) zout en versgemalen peper 4 uien 2 teentjes knoflook 1...

Champignon Bourguignon

Champignon Bourguignon

Champignon Bourguignon4 Personen 45 minutenIngrediënten 500 g grote champignons 2 winterwortels 4 uien 3 tenen knoflook 150 ml rode...

Gegrilde zeebaars met limoen

Gegrilde zeebaars met limoen

Gegrilde zeebaars met limoen4 personen, 30 minutenIngrediënten 2 courgettes 5 el olijfolie 4 limoenen 1 rode peper (zaadlijsten...

Ossobucco van Seitan

Ossobucco van Seitan

Ossobucco van Seitan4 personen, 1 uurIngrediënten 1 el olijfolie 1 uien fijngesnipperd 1 teentjes knoflook fijngehakt 3 stengels...

Klassiek Italiaanse ossobuco

Klassiek Italiaanse ossobuco

Klassiek Italiaanse ossobuco4 personen, 1 uurIngrediënten kalfsschenkels (elk 4 tot 6 cm dik )4 wortel1 selder1 stengel ui1 knoflook1...

Asperge Bladerdeeg Pakketjes

Asperge Bladerdeeg Pakketjes

Asperge Bladerdeeg Pakketjes2 personen, 15 minuten + 20 minuten wachtenIngrediënten 10 stuks Asperge 4 plakjes Bladerdeeg 4 plakjes Ham 50...

Forel met kruiden uit de oven

Forel met kruiden uit de oven

Forel met kruiden uit de oven2 personen 35 minIngrediënten 2 forellen, schoongemaakt 2 takjes rozemarijn of 4 takjes tijm 1 grote citroen,...

0
    0
    Uw winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegGa terug naar winkel