C’est Le Vin Wijn & Spijs
Bekijk deze Wijn & Spijs recepten
Klik hier voor vegetarische opties
Konijn met port
Konijn met port4 personen, 2 uur 30 minutenIngrediënten ½ konijn (ca. 1200 g) zout en versgemalen peper 4 uien 2 teentjes knoflook 1...
Scholrolletjes met zalm in wittewijnsaus
Scholrolletjes met zalm in wittewijnsaus4 personen, 45 minutenIngrediënten 2 sneetjes wit brood 4 el halfvolle melk 2 sjalotten 15 g...
Hertenbiefstuk met spek, miso en knolselderijpuree
Hertenbiefstuk met spek, miso en knolselderijpuree2 personen, 15 minuten + 20 minuten wachtenIngrediënten 4 hertenbiefstukken 150 g...
Champignon Bourguignon
Champignon Bourguignon4 Personen 45 minutenIngrediënten 500 g grote champignons 2 winterwortels 4 uien 3 tenen knoflook 150 ml rode...
Slow roasted rosbief met groenekruidenkorst
Slow roasted rosbief met groenekruidenkorst4 personen, 1 uurIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) ½ rode peper 20 g verse platte...
Gegrilde zeebaars met limoen
Gegrilde zeebaars met limoen4 personen, 30 minutenIngrediënten 2 courgettes 5 el olijfolie 4 limoenen 1 rode peper (zaadlijsten...
Ossobucco van Seitan
Ossobucco van Seitan4 personen, 1 uurIngrediënten 1 el olijfolie 1 uien fijngesnipperd 1 teentjes knoflook fijngehakt 3 stengels...
Klassiek Italiaanse ossobuco
Klassiek Italiaanse ossobuco4 personen, 1 uurIngrediënten kalfsschenkels (elk 4 tot 6 cm dik )4 wortel1 selder1 stengel ui1 knoflook1...
Asperge Bladerdeeg Pakketjes
Asperge Bladerdeeg Pakketjes2 personen, 15 minuten + 20 minuten wachtenIngrediënten 10 stuks Asperge 4 plakjes Bladerdeeg 4 plakjes Ham 50...
Forel met kruiden uit de oven
Forel met kruiden uit de oven2 personen 35 minIngrediënten 2 forellen, schoongemaakt 2 takjes rozemarijn of 4 takjes tijm 1 grote citroen,...
Ossenhaas met rode wijnsaus
Ossenhaas met rode wijnsaus4 personen | 50 min. bereidenIngrediënten 500 gr ossenhaas 7 sjalotjes, gepeld 400 ml rode wijn 150 ml rode...
Pasta Bolognese
Pasta Bolognese4 personen | 35 min. bereidenIngrediënten 2 blikken gepelde tomaten 1 ui 2 tenen knoflook 1 eetlepel olijfolie Verse...
Hertenbiefstuk met pastinaakpuree en paddenstoelen
Hertenbiefstuk met pastinaakpuree en paddenstoelen4 personen | 45 min. bereidenIngrediënten 4 hertenbiefstukken van 150 gram per stuk 4...
Duck l’orange
Duck l'orange4 personen | 35 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 2 handsinaasappels 4 kleine eendenborstfilets ½ pot gevogeltefond (a...
Parelhoen met citroen en pistache-kruim
Parelhoen met citroen en pistache-kruim 4 personen | 10 min. bereiden | 1 uur oventijd Ingrediënten 1 parelhoen (op kamertemperatuur) 100...
Piemontese agnolotti
Piemontese agnolotti4 personen | 60 min. bereiden | 60 min. wachttijdIngrediënten 50 gram Parmezaanse kaas 400 gram runder Gehakt 3 Eieren...
Biefstukpuntjes in Stroganoff saus
Biefstukpuntjes in Stroganoff saus4 personen | 45 min. bereidenIngrediënten 600 gram biefstuk puntjes 400 gram champignons 3 rode punt...
Citroenrisotto met Kabeljauw
Citroenrisotto met Kabeljauw2 personen | 35 min. bereiden Ingrediënten 765 ml kraanwater 1 kippenbouillontablet 1 biologische ui 1 teen...
Geroosterde Fruit de Mer
Geroosterde Fruit de Mer4 personen | 15 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 250 g reuzengarnalen (diepvries, zak a 500 g) 1 kg verse...
Stoofschotel van wild
Stoofschotel van wild4 personen | 120 min. bereidenIngrediënten 75 g boter/margarine. 1 kg gemengd vlees van wild...
Eendenborst met port en vijgen
Eendenborst met port en vijgen6 personen | 50 min. bereidenIngrediënten 6 eendenborsten, elk ca. 220 g, afgespoeld en drooggedept 500 ml...
Reebout met thijm en portsaus
Reebout met thijm en portsaus4 personen | 40 min. bereiden | 40 min. oventijdIngrediënten Ingrediënten 6 tenen knoflook 4 el traditionele...
Ragout van everzwijn
Ragout van everzwijn4 personen | 45 min. bereiden | 1,5 uur garenIngrediënten Ingredienten everzwijnstoofvlees800 g tomatenblokjes...
Parelhoen gevuld met truffelboter
Parelhoen gevuld met truffelboter4 personen | 10 min. bereiden | 1 uur oventijdIngrediënten 1 parelhoen (op kamertemperatuur) 100 g...
Gegrilde kipdijfilet met rozemarijn
Gegrilde kipdijfilet met rozemarijn4 personen | 30 minutenIngrediënten 3 el traditionele olijfolie 2 takjes rozemarijn 2 tenen knoflook...
Eend met romige rode portsaus
Eend met romige rode portsaus4 personen | 25 minuten bereidingIngrediënten 3 eendenborstfilets (ca. 300 g) 400 ml rode port 200 ml...
Thaise groene curry met rijst
Thaise groene curry met rijstIngrediënten 400 gram witte rijst of zilvervliesrijst 600 gram kipfilet of kipdij 1 broccoli 2 uien 2 teen...
Pasta met zalm en spinazie
Pasta met zalm en spinazie4 personen | 30 minuten bereidenIngrediënten 350 gr tagliatelle 350 ml kookroom (light) 400 gr verse spinazie...
Boeuf bourguignon
Boeuf bourguignon4 personen | 45 min. bereiden | 5 u. 30 min. wachtenIngrediënten 750 g ribrunderlappen 2 middelgrote uien 3 tenen...
Provençaalse mosselen
Provençaalse mosselenIngrediënten 2kg mosselen 4 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (geperst) ½ eetlepel tijm (fijngehakt) ½...
Zeeuwse mosselen met wittewijnsaus
Zeeuwse mosselen met wittewijnsausIngrediënten 1kg mosselen ½ bos groene selderij (gesneden) 2 uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook...
Mosselen gekookt in rosé met tomatensaus
Mosselen gekookt in rosé met tomatensausIngrediënten 2kg mosselen 1 rode ui (gesnipperd) 4 teentjes knoflook 1 bosje verse basilicum 1...
Bekijk deze Vegetarische Wijn & Spijs recepten
Vegan Pad Thai
Vegan Pad Thai2 personen, 25 minutenIngrediënten 2 courgette 2 winterpenen (varianten mogelijk) 100 g boekweitnoedels 1 citroen 3 tenen...
Frittata met groene-aspergetips
Frittata met groene-aspergetips2 personen, 15 minuten + 20 minuten wachtenIngrediënten 10 g verse bieslook 6 scharreleieren 75 ml...
Portobelloburger
Portobelloburger4 personen, 15 minutenIngrediënten 4 portobello's 1 el milde olijfolie 300 g winterpeen ½ citroen 1 kleine rode ui 100 g...
Vega Wellington
Vega Wellington2 personen, 15 minuten + 20 minuten wachtenIngrediënten 750 g zoete aardappelen 500 g ube 200 g zachte geitenkaas 25 g...
Gegrilde portobello met koolrabirisotto
Gegrilde portobello met koolrabirisotto2 personen , 35 minutenIngrediënten 2 portobello champignons 1 sjalot (gesnipperd) 3 eetlepels...
Salade van chioggiabiet, geitenkaas, waterkers & pistachenoten
Salade van chioggiabiet, geitenkaas, waterkers & pistachenoten2 personen 15 minutenIngrediënten 25 g pistachenoten 1 stronk witlof 2...
Stoofperen
Stoofperen 10 minuten + 3 uur stoven Ingrediënten 10-15 stoofpeertjes (Gieser Wildeman) 750 ml rode wijn of rode port (of een combinatie...
Stoofperen cheesecake trifle
Stoofperen cheesecake trifle5 personen | 25 minuten + 2 uur opstijgenIngrediënten 100 gr bastogne koekjes 200 gr MonChou 200 gr Griekse...
Ratatouille à la citrouille
Ratatouille à la citrouille2 personen | 60 min. bereiden Ingrediënten• één spaghettipompoen• 1/2 courgette• 1 aubergine• Provençaalse...
Oesterzwambonbon met Olijven Vinaigrette
Oesterzwambonbon met Olijven Vinaigrette4 personen | 10 min. bereiden | 1 uur oventijdIngrediënten Oesterzwambonbon 2 grote sjalotten 2...
Vegetarische ratatouille met veel groente
Vegetarische ratatouille met veel groente4 personen | 20 min. bereiden Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 ui 2 teentjes knoflook 1...
Gepofte courgette met oude kaas
Gepofte courgette met oude kaas4 personen | 10 min. bereiden | 1 uur oventijdIngrediënten 8 kleine courgettes 2 el grove mosterd 250 g...
Chocoladefondant met frambozenhart
Chocoladefondant met frambozenhart4 personen | 60 min. bereiden Ingrediënten Ingrediënten 100 g boter 35 g bloem 100 g Dessert Callets of...
Geroosterde mango met chocoladeijs
Geroosterde mango met chocolade-ijs4 personen | 20 min. bereiden Ingrediënten 1 sinaasappel (schoongeboend) 2 mango's 2 eetlepels honing...
Portobello
Portobelle gevuld met geitenkaas2 personen | 15 min. bereiden Ingrediënten 2 portobello champignons 2 el traditionele olijfolie 150 g...
Salade met Geitenkaas
Salade met Geitenkaas4 personen | 10 minuten bereidenIngrediënten 1 lichtzure appel (bijv Granny Smith) 100 g zachte geitenkaas 200 g...
Pompoensoep met gember
Pompoensoep met gember4 personen | 35minuten bereiden Ingrediënten 2 uien 3 el traditionele olijfolie 5 stengels bleekselderij 600 g verse...