fbpx
R
Gratis verzending is vanaf 75 euro

C’est Le Vin Wijn & Spijs

Bekijk deze Wijn & Spijs recepten

Klik hier voor vegetarische opties

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese4 personen | 35 min. bereidenIngrediënten 2 blikken gepelde tomaten 1 ui 2 tenen knoflook 1 eetlepel olijfolie Verse...

Stoofperen

Stoofperen

Stoofperen 10 minuten + 3 uur stoven Ingrediënten 10-15 stoofpeertjes (Gieser Wildeman) 750 ml rode wijn of rode port (of een combinatie...

Stoofperen cheesecake trifle

Stoofperen cheesecake trifle

Stoofperen cheesecake trifle5 personen | 25 minuten + 2 uur opstijgenIngrediënten 100 gr bastogne koekjes 200 gr MonChou 200 gr Griekse...

Duck l’orange

Duck l’orange

Duck l'orange4 personen | 35 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 2 handsinaasappels 4 kleine eendenborstfilets ½ pot gevogeltefond (a...

Chocoladefondant met frambozenhart

Chocoladefondant met frambozenhart

Chocoladefondant met frambozenhart4 personen | 60 min. bereiden Ingrediënten Ingrediënten 100 g boter 35 g bloem 100 g Dessert Callets of...

Geroosterde mango met chocoladeijs

Geroosterde mango met chocoladeijs

Geroosterde mango met chocolade-ijs4 personen | 20 min. bereiden Ingrediënten 1 sinaasappel (schoongeboend) 2 mango's 2 eetlepels honing...

Piemontese agnolotti

Piemontese agnolotti

Piemontese agnolotti4 personen | 60 min. bereiden | 60 min. wachttijdIngrediënten 50 gram Parmezaanse kaas 400 gram runder Gehakt 3 Eieren...

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus4 personen | 45 min. bereidenIngrediënten  600 gram biefstuk puntjes 400 gram champignons 3 rode punt...

Citroenrisotto met Kabeljauw

Citroenrisotto met Kabeljauw

Citroenrisotto met Kabeljauw2 personen | 35 min. bereiden Ingrediënten 765 ml kraanwater 1 kippenbouillontablet 1 biologische ui 1 teen...

Geroosterde Fruit de Mer

Geroosterde Fruit de Mer

Geroosterde Fruit de Mer4 personen | 15 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 250 g reuzengarnalen (diepvries, zak a 500 g) 1 kg verse...

Bekijk deze Vegetarische Wijn & Spijs recepten

Ratatouille à la citrouille

Ratatouille à la citrouille

Ratatouille à la citrouille2 personen | 60 min. bereiden Ingrediënten• één spaghettipompoen• 1/2 courgette• 1 aubergine• Provençaalse...

Gepofte courgette met oude kaas

Gepofte courgette met oude kaas

Gepofte courgette met oude kaas4 personen | 10 min. bereiden | 1 uur oventijdIngrediënten 8 kleine courgettes 2 el grove mosterd 250 g...

Portobello

Portobello

Portobelle gevuld met geitenkaas2 personen | 15 min. bereiden Ingrediënten 2 portobello champignons 2 el traditionele olijfolie 150 g...

Salade met Geitenkaas

Salade met Geitenkaas

Salade met Geitenkaas4 personen | 10 minuten bereidenIngrediënten 1 lichtzure appel (bijv Granny Smith) 100 g zachte geitenkaas 200 g...

Pompoensoep met gember

Pompoensoep met gember

Pompoensoep met gember4 personen | 35minuten bereiden Ingrediënten 2 uien 3 el traditionele olijfolie 5 stengels bleekselderij 600 g verse...

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0