R
Gratis verzending is vanaf 100 euro

C’est Le Vin Wijn & Spijs

Bekijk deze Wijn & Spijs recepten

Klik hier voor vegetarische opties

Konijn met port

Konijn met port

Konijn met port4 personen, 2 uur 30 minutenIngrediënten ½ konijn (ca. 1200 g) zout en versgemalen peper 4 uien 2 teentjes knoflook 1...

Champignon Bourguignon

Champignon Bourguignon

Champignon Bourguignon4 Personen 45 minutenIngrediënten 500 g grote champignons 2 winterwortels 4 uien 3 tenen knoflook 150 ml rode...

Gegrilde zeebaars met limoen

Gegrilde zeebaars met limoen

Gegrilde zeebaars met limoen4 personen, 30 minutenIngrediënten 2 courgettes 5 el olijfolie 4 limoenen 1 rode peper (zaadlijsten...

Ossobucco van Seitan

Ossobucco van Seitan

Ossobucco van Seitan4 personen, 1 uurIngrediënten 1 el olijfolie 1 uien fijngesnipperd 1 teentjes knoflook fijngehakt 3 stengels...

Klassiek Italiaanse ossobuco

Klassiek Italiaanse ossobuco

Klassiek Italiaanse ossobuco4 personen, 1 uurIngrediënten kalfsschenkels (elk 4 tot 6 cm dik )4 wortel1 selder1 stengel ui1 knoflook1...

Asperge Bladerdeeg Pakketjes

Asperge Bladerdeeg Pakketjes

Asperge Bladerdeeg Pakketjes2 personen, 15 minuten + 20 minuten wachtenIngrediënten 10 stuks Asperge 4 plakjes Bladerdeeg 4 plakjes Ham 50...

Forel met kruiden uit de oven

Forel met kruiden uit de oven

Forel met kruiden uit de oven2 personen 35 minIngrediënten 2 forellen, schoongemaakt 2 takjes rozemarijn of 4 takjes tijm 1 grote citroen,...

Ossenhaas met rode wijnsaus

Ossenhaas met rode wijnsaus

Ossenhaas met rode wijnsaus4 personen | 50 min. bereidenIngrediënten 500 gr ossenhaas 7 sjalotjes, gepeld 400 ml rode wijn 150 ml rode...

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese4 personen | 35 min. bereidenIngrediënten 2 blikken gepelde tomaten 1 ui 2 tenen knoflook 1 eetlepel olijfolie Verse...

Duck l’orange

Duck l’orange

Duck l'orange4 personen | 35 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 2 handsinaasappels 4 kleine eendenborstfilets ½ pot gevogeltefond (a...

Piemontese agnolotti

Piemontese agnolotti

Piemontese agnolotti4 personen | 60 min. bereiden | 60 min. wachttijdIngrediënten 50 gram Parmezaanse kaas 400 gram runder Gehakt 3 Eieren...

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus4 personen | 45 min. bereidenIngrediënten  600 gram biefstuk puntjes 400 gram champignons 3 rode punt...

Citroenrisotto met Kabeljauw

Citroenrisotto met Kabeljauw

Citroenrisotto met Kabeljauw2 personen | 35 min. bereiden Ingrediënten 765 ml kraanwater 1 kippenbouillontablet 1 biologische ui 1 teen...

Geroosterde Fruit de Mer

Geroosterde Fruit de Mer

Geroosterde Fruit de Mer4 personen | 15 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 250 g reuzengarnalen (diepvries, zak a 500 g) 1 kg verse...

Stoofschotel van wild

Stoofschotel van wild

Stoofschotel van wild4 personen | 120 min. bereidenIngrediënten 75 g boter/margarine. 1 kg gemengd vlees van wild...

Eendenborst met port en vijgen

Eendenborst met port en vijgen

Eendenborst met port en vijgen6 personen | 50 min. bereidenIngrediënten 6 eendenborsten, elk ca. 220 g, afgespoeld en drooggedept 500 ml...

Reebout met thijm en portsaus

Reebout met thijm en portsaus

Reebout met thijm en portsaus4 personen | 40 min. bereiden | 40 min. oventijdIngrediënten Ingrediënten 6 tenen knoflook 4 el traditionele...

Ragout van everzwijn

Ragout van everzwijn

Ragout van everzwijn4 personen |  45 min. bereiden | 1,5 uur garenIngrediënten Ingredienten everzwijnstoofvlees800 g tomatenblokjes...

Parelhoen gevuld met truffelboter

Parelhoen gevuld met truffelboter

Parelhoen gevuld met truffelboter4 personen | 10 min. bereiden | 1 uur oventijdIngrediënten 1 parelhoen (op kamertemperatuur) 100 g...

Gegrilde kipdijfilet met rozemarijn

Gegrilde kipdijfilet met rozemarijn

Gegrilde kipdijfilet met rozemarijn4 personen | 30 minutenIngrediënten 3 el traditionele olijfolie 2 takjes rozemarijn 2 tenen knoflook...

Eend met romige rode portsaus

Eend met romige rode portsaus

Eend met romige rode portsaus4 personen | 25 minuten bereidingIngrediënten 3 eendenborstfilets (ca. 300 g) 400 ml rode port 200 ml...

Thaise groene curry met rijst

Thaise groene curry met rijst

Thaise groene curry met rijstIngrediënten 400 gram witte rijst of zilvervliesrijst 600 gram kipfilet of kipdij 1 broccoli 2 uien 2 teen...

Pasta met zalm en spinazie

Pasta met zalm en spinazie

Pasta met zalm en spinazie4 personen | 30 minuten bereidenIngrediënten 350 gr tagliatelle 350 ml kookroom (light) 400 gr verse spinazie...

Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon4 personen | 45 min. bereiden | 5 u. 30 min. wachtenIngrediënten 750 g ribrunderlappen 2 middelgrote uien 3 tenen...

Provençaalse mosselen

Provençaalse mosselen

Provençaalse mosselenIngrediënten 2kg mosselen 4 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (geperst) ½ eetlepel tijm (fijngehakt) ½...

Zeeuwse mosselen met wittewijnsaus

Zeeuwse mosselen met wittewijnsaus

Zeeuwse mosselen met wittewijnsausIngrediënten 1kg mosselen ½ bos groene selderij (gesneden) 2 uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook...

Bekijk deze Vegetarische Wijn & Spijs recepten

Vegan Pad Thai

Vegan Pad Thai

Vegan Pad Thai2 personen, 25 minutenIngrediënten 2 courgette 2 winterpenen (varianten mogelijk) 100 g boekweitnoedels 1 citroen 3 tenen...

Frittata met groene-aspergetips

Frittata met groene-aspergetips

Frittata met groene-aspergetips2 personen, 15 minuten + 20 minuten wachtenIngrediënten 10 g verse bieslook 6 scharreleieren 75 ml...

Portobelloburger

Portobelloburger

Portobelloburger4 personen, 15 minutenIngrediënten 4 portobello's 1 el milde olijfolie 300 g winterpeen ½ citroen 1 kleine rode ui 100 g...

Vega Wellington

Vega Wellington

Vega Wellington2 personen, 15 minuten + 20 minuten wachtenIngrediënten 750 g zoete aardappelen 500 g ube 200 g zachte geitenkaas 25 g...

Stoofperen

Stoofperen

Stoofperen 10 minuten + 3 uur stoven Ingrediënten 10-15 stoofpeertjes (Gieser Wildeman) 750 ml rode wijn of rode port (of een combinatie...

Stoofperen cheesecake trifle

Stoofperen cheesecake trifle

Stoofperen cheesecake trifle5 personen | 25 minuten + 2 uur opstijgenIngrediënten 100 gr bastogne koekjes 200 gr MonChou 200 gr Griekse...

Ratatouille à la citrouille

Ratatouille à la citrouille

Ratatouille à la citrouille2 personen | 60 min. bereiden Ingrediënten• één spaghettipompoen• 1/2 courgette• 1 aubergine• Provençaalse...

Gepofte courgette met oude kaas

Gepofte courgette met oude kaas

Gepofte courgette met oude kaas4 personen | 10 min. bereiden | 1 uur oventijdIngrediënten 8 kleine courgettes 2 el grove mosterd 250 g...

Chocoladefondant met frambozenhart

Chocoladefondant met frambozenhart

Chocoladefondant met frambozenhart4 personen | 60 min. bereiden Ingrediënten Ingrediënten 100 g boter 35 g bloem 100 g Dessert Callets of...

Geroosterde mango met chocoladeijs

Geroosterde mango met chocoladeijs

Geroosterde mango met chocolade-ijs4 personen | 20 min. bereiden Ingrediënten 1 sinaasappel (schoongeboend) 2 mango's 2 eetlepels honing...

Portobello

Portobello

Portobelle gevuld met geitenkaas2 personen | 15 min. bereiden Ingrediënten 2 portobello champignons 2 el traditionele olijfolie 150 g...

Salade met Geitenkaas

Salade met Geitenkaas

Salade met Geitenkaas4 personen | 10 minuten bereidenIngrediënten 1 lichtzure appel (bijv Granny Smith) 100 g zachte geitenkaas 200 g...

Pompoensoep met gember

Pompoensoep met gember

Pompoensoep met gember4 personen | 35minuten bereiden Ingrediënten 2 uien 3 el traditionele olijfolie 5 stengels bleekselderij 600 g verse...

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0