C’est Le Vin Wijn & Spijs

Bekijk deze Wijn & Spijs recepten

Klik hier voor vegetarische opties

Duck l’orange

Duck l’orange

Duck l'orange4 personen | 35 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 2 handsinaasappels 4 kleine eendenborstfilets ½ pot gevogeltefond (a...

Chocoladefondant met frambozenhart

Chocoladefondant met frambozenhart

Chocoladefondant met frambozenhart4 personen | 60 min. bereiden Ingrediënten Ingrediënten 100 g boter 35 g bloem 100 g Dessert Callets of...

Geroosterde mango met chocoladeijs

Geroosterde mango met chocoladeijs

Geroosterde mango met chocolade-ijs4 personen | 20 min. bereiden Ingrediënten 1 sinaasappel (schoongeboend) 2 mango's 2 eetlepels honing...

Piemontese agnolotti

Piemontese agnolotti

Piemontese agnolotti4 personen | 60 min. bereiden | 60 min. wachttijdIngrediënten 50 gram Parmezaanse kaas 400 gram runder Gehakt 3 Eieren...

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus

Biefstukpuntjes in Stroganoff saus4 personen | 45 min. bereidenIngrediënten  600 gram biefstuk puntjes 400 gram champignons 3 rode punt...

Citroenrisotto met Kabeljauw

Citroenrisotto met Kabeljauw

Citroenrisotto met Kabeljauw2 personen | 35 min. bereiden Ingrediënten 765 ml kraanwater 1 kippenbouillontablet 1 biologische ui 1 teen...

Geroosterde Fruit de Mer

Geroosterde Fruit de Mer

Geroosterde Fruit de Mer4 personen | 15 min. bereidenIngrediënten Ingrediënten 250 g reuzengarnalen (diepvries, zak a 500 g) 1 kg verse...

Stoofschotel van wild

Stoofschotel van wild

Stoofschotel van wild4 personen | 120 min. bereidenIngrediënten 75 g boter/margarine. 1 kg gemengd vlees van wild...

Eendenborst met port en vijgen

Eendenborst met port en vijgen

Eendenborst met port en vijgen6 personen | 50 min. bereidenIngrediënten 6 eendenborsten, elk ca. 220 g, afgespoeld en drooggedept 500 ml...

Reebout met thijm en portsaus

Reebout met thijm en portsaus

Reebout met thijm en portsaus4 personen | 40 min. bereiden | 40 min. oventijdIngrediënten Ingrediënten 6 tenen knoflook 4 el traditionele...

Ragout van everzwijn

Ragout van everzwijn

Ragout van everzwijn4 personen |  45 min. bereiden | 1,5 uur garenIngrediënten Ingredienten everzwijnstoofvlees800 g tomatenblokjes...

Bekijk deze Vegetarische Wijn & Spijs recepten

Ratatouille à la citrouille

Ratatouille à la citrouille

Ratatouille à la citrouille2 personen | 60 min. bereiden Ingrediënten• één spaghettipompoen• 1/2 courgette• 1 aubergine• Provençaalse...

Gepofte courgette met oude kaas

Gepofte courgette met oude kaas

Gepofte courgette met oude kaas4 personen | 10 min. bereiden | 1 uur oventijdIngrediënten 8 kleine courgettes 2 el grove mosterd 250 g...

Portobello

Portobello

Portobelle gevuld met geitenkaas2 personen | 15 min. bereiden Ingrediënten 2 portobello champignons 2 el traditionele olijfolie 150 g...

Salade met Geitenkaas

Salade met Geitenkaas

Salade met Geitenkaas4 personen | 10 minuten bereidenIngrediënten 1 lichtzure appel (bijv Granny Smith) 100 g zachte geitenkaas 200 g...

Pompoensoep met gember

Pompoensoep met gember

Pompoensoep met gember4 personen | 35minuten bereiden Ingrediënten 2 uien 3 el traditionele olijfolie 5 stengels bleekselderij 600 g verse...

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0